• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۶/۱۴
بازدید سرزده دكتر حریرچی قائم مقام وزیر
دکتر حریرچی، قائم مقام محترم وزیر بهداشت و درمان آموزش پزشکی، به صورت کاملا سرزده، از مجتمع آموزشی پزشکی درمانی امام علی علیه السلام بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صبح پنجشنبه، مورخه 98/06/14، دکتر حریرچی، قائم مقام وزیر بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی، به صورت کاملا سرزده، از مجتمع آموزشی پزشکی درمانی امام علی علیه السلام بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید که به مدت سه ساعت به طول انجامید؛از نزدیک به نحوه ارائه خدمات تشخیصی، مراقبتی و درمانی  به مددجویان و شهروندان گرامی را  مورد ارزیابی قرار دادند

ایشان ضمن عیادت از بیماران وهمچنین بررسی پرونده های بیماران بستری، اظهارات جمعی از اساتید هیات علمی دانشگاه، پزشکان، دانشجویان، پرستاران و مراجعین را جهت انتقال به مقام عالی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، استماع نمودند.

دکتر حریرچی در پایان این دیدارکه با حضوردکتر کریم، ریاست دانشگاه ،دکترجبارنیا معاون درمان دانشگاه  وجمعی از مسئولین بیمارستانی  صورت گرفت ؛ گفت: نتیجه این بازدید میدانی وهمچنین نحوه ارائه خدمات مثبت و قابل قبول می باشد.

5.4.0.0
    V5.4.0.0